JULEKONSERT I RØN KYRKJE MANDAG 19. DESEMBER

(publisert 16.12.2011)

Røn kyrkje.jpg Røn Musikklag spiller, tradisjon tro, julekonsert i Røn kyrkje mandag 19. desember kl. 19.30.

Vestre Slidre Sanglag m/Sør-Aurdalskoret deltar også. Som vanlig blir noen av våre mest kjære, kjente julesanger å finne på repertoaret denne desemberkvelden.

Med denne konserten setter korpset punktum for et år med jubileumsfeiring. Og maken til år skal man lete lenge etter. Vi hadde to fulle hus på kabaret i februar, en fantastisk tur til Praha i månedskiftet april/mai, med konsert ombord i en elvebåt på Moldau, med et stort antall publikumere ved og på Karlsbroen, jubileumskonsert i kulturhuset i Slidre med urframføring av det nye spesialskrevne stykket "Centennial Celebration" av Trevor Ford, og så førjulskonserten i Slidredomen med Guro Kleven Hagen og Tormod Flaten som solister. I tillegg til flere andre opptredener selvsagt.

Tusen takk for all mulig støtte i form av et enormt bra publikumsframmøte, solid sponsorstøtte fra banken vår, støtten fra det øvrige næringslivet, den gode kommunal støtten og ikke minst innbyggernes velvillige bidrag i form av støttemedlemskap.

Vi vil med dette få ønske en god jul og et riktig godt nytt år fra alle oss i Røn Musikklag til alle dere. Og vel møtt til en hyggelig stund i lag med korps og kor mandag 19. desember.