MINNEORD FOR TOMAS FYSTRO 1947 - 2014

(publisert 4.3.2014)

Tomas Fystro 1.jpg

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at vårt mangeårige, og svært trofaste medlem Tomas Fystro, har gått bort. Tomas begynte i Røn Musikklag som 12-åring i 1959. Og med unntak av et par år på slutten av 60-tallet, var han med i korpset helt til i fjor sommer. Da måtte tubaspillingen legges på hylla på grunn av skrantende helse. I alt var han medlem i Røn Musikklag i 52 år. Det vil si at Tomas spilte i korpset i mer en halvparten av alle de 103 årene korpset har eksistert.

Tomas hadde mange ulike verv og oppgaver i korpset opp gjennom årene. Han var formann i flere år, og han var aldri vond å be om noe måtte gjøres. Enten det var snekring av kulisser til kabaretene våre, eller andre oppgaver som det skulle ordnes opp i. Men først og fremst var Tomas en hederskar, flott medmusikant, stor korpsentusiast, og en god venn av oss alle.

Helt til det siste hadde Tomas et håp om at han en dag skulle få sitte på stolen sin bakerst i korpset, og spille på den kjære tubaen sin igjen. Slik gikk det ikke.

Vi lyser fred over Tomas Fystro sitt minne.