Ny sesong starter opp

(publisert 12.8.2013)

Etter en hektisk vårsesong var det godt å ta litt fri i sommersola, men nå har fokuset så smått begynt å rette seg inn mot høsten og ny sesong med Røn Musikklag.

Vi kan love at det meste blir som det pleier, så planlegging av ny kabaret på nyåret er i gang, det samme er selvsagt den store førjulskonserten i Slidredomen første søndag i advent, blant annet.

Og har du som leser dette tenkt at kanskje det hadde vært moro å blitt med, så gjør endelig det. Det er bare å ta kontakt. Vi har fast øvetid mandager fra 19.00 til 21.30 på Røn skule. Korpset skal ha flere konserter denne høsten, og et spennende repertoar å jobbe med.

Samtidig skal Røn Musikklag fortsatt være med og bidra litt til korpssatsingen "Korps i skolen", som ble gjennomført for første gang sist skoleår. Et spennende samarbeid med skolekorpset, grunnskolen og kulturskolen, som vi allerede nå ser meget gode resultater av. 50 prosent av alle fjorårets 3. klassinger i Vestre Slidre har meldt seg inn i skolekorpset denne høsten. Mer om det senere.

Vel møtt