Om Rød Musikklag

Logo farge web.jpgRøn Musikklag ble stiftet den 25. september 1911. Korpset har brassbandbesetning og holder til i Røn i Vestre Slidre kommune. Korpset er voksenkorpset i Vestre Slidre, og er det ene av kommunens to korps. Det andre korpset er Vestre Slidre skulekorps, som vi har et godt og nært forhold til. Skolekorpset i Vestre Slidre har også brassbandbesetning.

I Røn Musikklag har vi hatt en utpreget underholdningsprofil de senere årene, og vi trives med det, men går ikke av veien for å ta fatt på den mer seriøse delen av brassbandlitteraturen heller. Vi er veldig glade for at vi har så god oppslutning fra innbyggerne i kommunen vår. Vi opplever ofte at det er fulle hus når vi spiller, enten det nå er kabaretforestillinger, kirkekonserter eller i andre sammenhenger.

Røn Musikklag har ukentlige øvingskvelder i gymsalen på Røn skule. Mandag er fast øvingsdag, og korpsøvelsen varer fra 19.00 til 21.30. I tillegg til ukentlige øvelser har vi seminarhelger et par ganger i året, gjerne i forkant av større opptredener. I 2011 urframførte vi Centennial Celebration av den internasjonalt velkjente komponistenTrevor J. Ford i forbindelse med vårt 100-årsjubileum. I 2014 holdt vi konsert med den verdenskjente trompetsolisten Ole Edvard Antonsen. Og i 2016 fikk vi besøk av Eikanger-Bjørsvik Musikklag, som nå i 2017 vant EM for brass band. I år feiret vi for øvrig at vi har produsert i alt 20 kabareter med musikk og mye galskap for fulle hus i Røn Samfunnshus med Kabaret Jubilé.

Lurer du på hvordan vi har det, så er det bare å ta en tur. Vi tar selvsagt i mot flere medlemmer om du har lyst til å bli med. Send en e-post til post@ronmusikklag.no, eller kontakt styreleder Ole Tuvmarken på tlf. 900 74 423, eller stikk innom en mandag vi har øving.

Følg oss på

facebook.jpg

Røn Musikklag

Kontaktperson:
Torbjørn Jacobsen

Tlf: +47 95239285

E-post:
post@ronmusikklag.no

Korpsets hovedsponsor:

Valdres Sparebank
www.slidrebanken.no